Door de jaren heen hebben wij diverse speciale machines gerealiseerd voor diverse werkzaamheden.

Zelfrijdende bezandingskar (schotelstrooier)

Deze kar heeft een inhoud van ongeveer 2m². Door een schotelstrooier en een regelbare opduwband kunnen we beperkte hoeveelheden bezanden.

Zelfrijdende lasergestuurde lava/gravel doseerkar

Deze doseerkar is gebouwd om lava/gravel gedoseerd op de ondergrond te rijden. Door de dubbele laserontvanger die geplaatst zijn op een regelbare doseerschuif kan de dikte van de op te brengen laag op de halve centimeter nauwkeurig bepaald worden. Hierdoor wordt ontmenging van verschillende fracties voorkomen en wordt er zo min mogelijk op de aan te brengen hoeveelheid gereden. Deze machine is te gerbuiken op sportvelden/teeltvloeren/schelpen paden enz.

Welkom. Wij doen tuinbouwprojecten. Ontwerp en uitvoering.

Trekker met onderlosser

Met deze onderlosser kunnen we diverse materialen aanbrengen. Door een regelbare schuif aan de voorzijde kunnen we op elke gewenste plek materiaal gedoseerd aanbrengen.

0183fd666fc30d56c539f21e70720b7f4c0209e0a8

Trekker met kipper 6m³ met vijzel (zijlosser)

Hiermee hebben we een combinatie gebouwd om bermen aan te vullen. Door de verwerkte vijzel aan de achterzijde van de keeper kunnen we schoon en snel de bermen aanvullen en bespaart dit op de afwerking van de bermen. Inhoud van de kipper is 6m3. Na het aanvullen kunnen wij de bermen afwerken met onze zaaimachine gebouwd op een flexibele zijarm. Informeer bij ons naar onze totaaloplossingen en we denken graag mee om zo efficiënt mogelijk uw project op te leveren.

Bermen aanvullen 01                      Bermen aanvullen 02

Trekker met zij-rotorzaaimachine.

Deze rotormaaimachine zit gebouwd op een arm waarbij we flexibel bermen kunnen inzaaien, rekening houdend met de aanwezige beplanting. Door de rotor die tevens op de zaaimachine zit wordt het zaad gelijk ondergewerkt.

IMG_1004   IMG_1006