Wateropslag kunnen wij op diverse manieren realiseren. Afhankelijk van de ruimte, aanwezige pompen en retourwater aanbod maken we samen met u de juiste keuze voor wateropslag. Het grondwerk voor het bassin kunnen we in eigen beheer uitvoeren. Hierdoor ervaart u de rust van 1 partij en 1 aanspreekpunt.

Wateropslag geïntegreerd in de teeltvloer

In het kader van ruimte efficiëntie is het mogelijk om een wateropslag te realiseren onder de teeltvloer. Hierbij integreren we in het ontwerp een waterbassin onder de teeltvloer en realiseren hiermee dubbel gebruik van het beschikbare areaal.

Wateropslag Silo’s

In diverse maten kunnen wij stalen silo’s plaatsen. Silo’s worden gebruikt voor wateropvang maar ook om een dagvoorraad op temperatuur te laten komen in het warenhuis. Deze silo’s kunnen we uitvoeren in gecoate en ongecoate versie. Optioneel kan de silo uitgevoerd worden met een antialg voorziening. Al het leidingwerk in en rond de silo kan door ons worden uitgevoerd.

Wateropslag Bassin

Bassin’s kunnen in elke vorm die gewenst is gerealiseerd worden. Hiermee kunt u op hoeken zoals gerende achterkanten de ruimte efficiënt benutten t.b.v. wateropslag.  Het is mogelijk met het realiseren van een waterbassin om met een gesloten grondbalans te werken waarbij de grond die wordt afgegraven wordt gebruikt voor het opzetten van de dijken. Optioneel bij waterbassins is om een antialgvoorziening aan te brengen.